Sokolovňa - ŠK SokoLH
Creative SolutionIrish Pub 12 Restaurant Liptovský HrádokRúčka s.r.oDOM a.s.Mojliptov.sk - informačný systém o LiptoveZumba Liptovský HrádokMaccaferriLH PointKNLIntersportFibris
© 2010, creative solution

Sezóna 2020 - Otvorená

Aj tento rok sme pre Vás pripravili ihriská na Plážový volejbal plus novinka PLÁŽOVÝ TENIS.

Do tejto sezóny plánujeme zaradiť pravidelné tréningy Plážového volejbalu pre začiatočníkov aj pokročilých. Samozrejme by sme chceli naštartovať aj detské tréningy. (v prípade záujmu prosím píšte mail na info@sokolovnalh.sk)

Ďalej by sme chceli pieskovú plochu využiť na rôzne tréningy ako Powerjoga, silový kruhový tréning a RANNÉ CVIČENIE na piesku . Pieskový podklad zvyšuje energetickú náročnosť tréningu a zároveň je šetrnejší k vašim kĺbom a chrbtici! 

Veríme, že sa naplno rozbehnú aj turnaje v plážovom volejbale po Slovensku a zručnosti, ktoré nadobudnete si budete môcť overiť priamo v zápase.

V prípade záujmu máte možnosť využiť jednorázové vstupy, prípadne permanentku na 10 vstupov alebo AKTÍVNE ČLENSTVO , kde za mesačný poplatok, ktorý bol stanovený na 20 € / mesiac (žiaci SŠ  25 % zľava a žiaci ZŠ  50% zľava) môžete využívať kurty ZDARMA počas celého mesiaca.

V cene členského máte zapožičanie lopty, prípadne rakety na plážový tenis, čiže vám netreba nič, len chuť zahrať si.

Členovia majú aj zvýhodnenú cenu za cvičenia 1 €.

Všetkých návštevníkov v športovom areáli, prosíme o doržiavanie prevádzkového poriadku a dodržiavania nariadení hlavného hygienika SR a nariadení vlády SR.

Všetky príspevky budú použité na zabezpečenie cieľov a prevádzky areálu občianskeho združenia ŠK SokoLH o.z.


« naspäť na všetky články