Sokolovňa - ŠK SokoLH
Creative SolutionIrish Pub 12 Restaurant Liptovský HrádokRúčka s.r.oDOM a.s.Mojliptov.sk - informačný systém o LiptoveZumba Liptovský HrádokMaccaferriLH PointKNLIntersportFibris
© 2010, creative solution

Nová KLUBOVŇA

VITAJ V NAŠEJ AJ TVOJEJ KLUBOVNI

Nie sme kaviareň, reštaurácia, knižnica ani detská herňa. Všetko to však u nás nájdeš, keď budeš mať chuť.

Snžíme sa vytvoriť miesto na oddych, prácu aj zábavu.

Môžeš si dať dobrú kávu, skvelé bezkofeínové latte krásnych farieb a chutí, teplý čajík, čapované pivko aj niečo menšie na zjedenie. Alebo si len tak poseď pri obľúbenej knižke, zahraj s kamošmi šípky, stolný hokej, spoločenskú hru, karty či pozri s partiou dobrý film.

Fungujeme, ako mnohé iné podobné miesta, na princípe dobrovoľníctva.

Produkty a služby sa tu nepredávajú, ale ponúkajú za dobrovoľný príspevok (dar), aby sme boli schopní zabezpečiť fungovanie klubovne.

Cenník tu nenájdeš, ale aby to bolo jednoduchšie, vymysleli sme odporúčané ceny. Všetko, čo vyzbierame nad náklady, bude použité na skrášlenie, spestrenie a lepšie fungovanie športového klubu a klubovne. Týmto ti vopred ďakujeme za tvoju návštevu u nás, pretože tak vidíme, že to má význam :)

Ak si z roznych dôvodov nemôžeš dovoliť nechať príspevok za to, na čo máš práve chuť, nenechaj sa odradiť. Môžeš nám pomôcť inak. Spoločne vždy vymyslíme riešenie. Zapojíš sa napríklad pri organizovaní turnaja alebo pri zveľaďovaní areálu. Dobrovoľníkov nie je nikdy dosť :)

Otváracie hodiny máme podľa záujmu, ale posnažíme sa byť tu pre teba čo najviac. Pravidlom však je, že prístup ku nám má iba ten, kto nebude obmedzovať a rušiť nevhodným správaním ostatných hostí.

Cíť sa u nás ako doma :)


« naspäť na všetky články